Też mi się tak wydaje już gdzieś czytałem to Błuahaha i wiem chyba kto się tak wypina .Jeszcze trochę latek i będziesz czytał ze zrozumieniem nie z definicji!!! Pozdrawiam i kończę z mojej strony bo nie ma sensu !!!!!
Wg mnie nowego stadionu nie będzie. A jak już to za jakieś 10 lat. Obecny stadion ma być modernizowany, ale jak prace będą posuwać się w takim tempie jak do tej pory, to do przyszłego sezonu raczej nie będzie nic gotowe. I pewnie trzeba będzie jeździć na mecze do "sąsiednich" miejscowości
Fuzji również mówię nie. Myślę, że to tylko taka plota. Senator raz do roku zawsze o tym mówi, a nic z tego nie wychodzi, więc sądzę, że można być spokojnym w tej sprawie
W-g mnie też nie będzie nowego stadionu w najbliższym czasie. To tylko moje spekulacje, ale mam wrażenie że S. Kogut traci poparcie - ostatni skandalik też temu nie pomógł (swoją drogą dużo się słyszało o szybkim wyjaśnieniu sprawy a tymczasem mamy medialną przeczekującą ciszę).
Wracając do tematu: małe poparcie = mniejsze możliwości organizowania $, a to z kolei przekłada się na inwestycję (na którą pieniądze nie były wcześniej zgromadzone z tego co czytałem).
A fuzja? Heh, powiem tak: jakbyście mieli swój prywatny klub piłkarski chętnie oddalibyście go innym?
No to jestesmy w drugiej lidze. Czy taki stadion jak mamy wystarczy? Jednak to już nie lokalne rozgrywki.. a i wyjazdy "nieco" dalsze. Czy nasz klub na to stać? Tak z czystej ciekawości pytam :)
Wydaje mi się, że tak. Jakby nie było stać, to Kolejarz nie pchał by się do II ligi. Stadion w obecnej postaci nie nadaje się do gry w II lidze. Remonty mają ruszyć od lipca, ale co z tego wyjdzie, to zobaczymy... A wyjazdy rzeczywiście teraz są "nieco dalsze" ;) Sie pozmieniało :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum