W imieniu uczniów i nauczycieli zapraszam wszystkich na kiermasz ręcznie robionych kartek świątecznych (wraz z kopertą). Kiermasz będzie trwał od 27 listopada do wyczerpania zapasów... miejsce kiermaszu SP Stróże (obok biblioteki szkolnej)!!! Pragnę nadmienić, że wykonywanie kartek stało sie już naszą szkolną tradycją!!! Serdecznie zapraszam!!!
Przykładowe karteczki w formie zdjęć przedstawię w najbliższym czasie...
Więcej informacji tutaj.
Serdecznie wszystkim dziękujemy za wsparcie naszej akcji!!!!!
zaproszenie kaartki kopia.jpg Kliknij aby powiększyć!!!
Plik ściągnięto 111 raz(y) 191,09 KB
kartki 057.jpg Kliknij aby powiekszyć!!!
Plik ściągnięto 112 raz(y) 42,06 KB
_________________ Gość, umiesz pisać?? Pisz!!!
Ostatnio zmieniony przez jolagg 2008-02-14, 21:06, w całości zmieniany 4 razy
Kiermasz został zakończony!! Wszystkie kartki się sprzedały, zresztą jak co roku!! Najbardziej cieszyły się zainteresowaniem karteczki książeczki, które można postawić przy stroiku świątecznym jako dekorację!!
Teraz zapraszamy wszystkich mieszkańców Stróż na Wieczór Kolęd i przedstawienie przygotowane przez III klasy pt. "Opowieść wigilijna", które odbędzie się 20 grudnia w SP Stróże o godz. 16.30!! Nie może Was zabraknąć!!! Ale o tym jeszcze napiszę na głównej stronie!!
Moja żona już zaczęła kartki wielkanocne, ładne ma tempo nie ?
Twoje walentynkowe miałem możliwość oglądnąć, są super. Pozdro dla wszystkich którym
chce się coś robić.
Miło mi mały, że słyszę komplement z Twoich ust!!!
Żonka ma zawrotne tempo...wiem... ona jest niezrównana jeżeli chodzi o wyszywanie ściegiem krzyżykowym...ja niestety nie bardzo umiem to robić!!
Miałam możliwość zobaczenia jej dzieł, więc wiem co mówię!!
Jakieś hobby trzeba mieć w tym zwariowanym świecie... popieram wszystkich, którym chce się coś robić!!!!
To ja również chętnie dołączę do pochwał :) Bardzo podobają mi się Joli dzieła. Zaproszenia ślubne w pudełeczkach są super, a kartka na "18" po prostu ekstra! Podziwiam pomysłowość, efekty i zapał :)
Już minął prawie rok od poprzedniego ogłoszenia. Jak ten czas szybko leci :)
8 marca rozpocznie się w naszej szkole kiermasz ręcznie robionych kartek świątecznych.
Przykładowe kartki można zobaczyć tutaj -->> http://kolo-foto-stroze.b...ych-kartek.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum